Lid worden?

 

Iedereen mag gratis twee lessen meedansen om te ervaren of deze sport is wat je zoekt. De eerste les krijgt elk nieuw lid een informatieblad met een inschrijfformulier mee naar huis. Mocht je nu besluiten om de lessen te blijven volgen, dan is het de bedoeling dat je tijdens de derde les je inschrijfformulier volledig ingevuld aan de trainster geeft. Het is belangrijk om dit tijdig in te leveren zodat je meteen onder onze verzekering valt!

 

Mocht dit toch niet de sport zijn die je zoekt, dan heb je na de eerste twee lessen geen verdere verplichtingen. Je hoeft geen contributie te betalen voor deze twee lessen als je niet meer komt. Wil je graag blijven, dan wordt de contributie berekend vanaf de maand waarin je lid geworden bent.

Voor verdere informatie zie contributie.

Iemand meenemen naar de les

 

Natuurlijk mag iedereen iemand of zelfs meerdere personen meenemen naar de les om het ook eens te proberen. Dit hoeft echt niet speciaal gevraagd te worden. Iedereen mag ook vrijblijvend komen kijken naar de lessen.

Alle ouders zijn van harte welkom om in het begin een aantal lessen van hun kind te volgen. Dit stimuleert de kinderen zeker en u kunt dan zien of deze sport geschikt is voor uw kind. Wilt u tussentijds eens komen kijken, dan mag dat uiteraard ook.

 

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.