showgroep So Moved

 

Onze trainster selecteert jongens en meisjes om in deze groepen te kunnen dansen. Een van de vereisten is dat je een goed ritmegevoel hebt, technieken beheerst, lenig bent, een goede uitstraling hebt en zeer fanatiek danst omdat je 2 keer per week traint. Je kunt deelnemen aan de auditielessen die elk jaar de 1e twee lessen bij de start van het seizoen plaatsvinden. 

De gevorderde Showgroep So Moved, bestaat uit dames die al heel wat jaartjes samen dansen. Zij trainen op maandag van 18.30 tot 20.00 in de sporthal te Maasbracht.

Je leert gemiddeld zo'n 3 dansen per jaar. Ieder lid uit deze groep is verplicht twee keer per week te trainen; zowel in de showgroep als in een recreatieve groep. Pas vanaf je 17e mag je het recreatieve uur overslaan, mits je dan al 5 jaar in de showgroep danst. Dit om het hoge niveau in deze groepen te kunnen waarborgen.

 

We treden op zowel tijdens dansdemonstraties als op feesten en tijdens andere gelegenheden. Het is dus ook mogelijk om deze groep uit te nodigen om te komen dansen op een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Uiteraard danst ook deze groep mee op diverse wedstrijden.